Hier lees je voorbeelden van onderwerpen voor begeleiding


Uit balans, piekeren en stressklachten


Ben je in een negatieve spiraal gekomen van onrust, gespannenheid en piekergedachten?

Door tal van redenen kan je je balans kwijtraken. 

Ik begeleid je bij het inventariseren en ontwarren van de situatie, je gevoelens en gedachten. Je leert eigen signalen beter herkennen en gaat zelf de regie nemen bij het reguleren van energie. 

Vaak betekent dit dat je nieuwe vaardigheden gaat leren. 

Het doel is de rust weer terug te brengen, je functioneren te verbeteren en een preventieplan te maken voor de toekomst.


MOTIVATIE


Heb jij plannen, die je moeilijk vindt vol te houden? Wil je meer bewegen, gezonder eten, alcohol minderen, maar lukt je dit niet?

Ik ga samen met jou kijken hoe je nieuwe gewoontes en routines het beste maakt, hoe je je motivatie kan versterken, welke dieper liggende waardes je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen. Ook leer je omgaan met twijfels en afleidingen. We bespreken hoe je jouw interne dialoog liefdevoller kan maken. 

Het doel is dat jij je leven stuurt en daarna aan het roer blijft staan!


Pijn, chronische ziekte, handicap, reïntegratie


Heb je langdurig klachten en pijn, die er toe leiden dat je activiteiten vermijdt? Wordt je wereld steeds kleiner en voelt dat frustrerend en eenzaam? Hoe ga je om met verdriet?

Mijn begeleiding richt zich op twee zaken. Eerst het onderzoeken van wat er allemaal speelt en de emoties die dat voor jou met zich meebrengt. Daarnaast kijken we naar verbeteren van de kwaliteit van leven. Welke zaken zijn voor jou van waarde en hoe kan je deze meer aandacht gaan geven? Zo ontstaat ruimte om je leven als zinvoller te ervaren, naast de pijn of problemen die er zijn. 


richting kiezen


Misschien heb geen concrete klacht, maar wel behoefte aan verdieping.

 

* Gaat je leven de kant op die je voor ogen hebt?

* Is het tijd voor een reality-check?

* Heb je het idee dat er meer uit het leven te halen valt? 

 


 

Plan een gratis kennismaking; zo merk je meteen of er een klik is.
CLIËNTERVARINGEN

“ Ik ben heel positief verrast. Normaal gesproken ben ik niet van dit soort dingen. Maar het ging niet goed, ik moest hulp zoeken. Ik heb nu een mooier leven, ik heb meer inzichten gekregen en sta steviger in mijn schoenen. “ Sebastiaan