Ahoy!

Ik word oprecht blij als ik in gesprekken merk dat mensen meer ontdekken over zichzelf; wat ze willen in het leven en ook met welke achilleshiel ze moeten leren dealen. Met warme aandacht luister ik naar hun verhaal en maak mensen bewust van de onderliggende behoeften. Mijn doel is altijd om de ander te versterken en zelf weer zo snel mogelijk aan het roer te helpen. Ahoy!

 

OVER MIJ

Mijn naam is Margreet Suurenbroek-ter Brugge. Ik ben psycholoog, gespecialiseerd in Arbeid- en Organisatie, Stressmanagement en Reintegratie.

 

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar en daarom vind ik samenwerking met verschillende disciplines waardevol voor mijn cliënten. Ik ben verbonden aan Praktijk Wijnant, en werk samen met andere professionals zoals fysiotherapeuten, vitaliteitstherapeuten, huisartsen en psychologen.  

 

Naast de activiteiten als psycholoog/coach, zoals op deze website vermeld, werk ik als Praktijkondersteuner GGZ bij een huisartspraktijk. In het bijzonder spreekt werken met creatieven en ondernemers mij aan. Dit komt door mijn bedrijf Aquaterra Sieraden, waar ik sieraden van zilver, leer of edelstenen ontwerp en maak.

 


expertise

Gevolgde opleidingen:

- Master Arbeid en Organisatiepsychologie 

- Master Stressmanagement en Re-integratie 

- ACT Acceptance & Commitment Therapy 

 

Lid van ABCS en ABCSBeNe (Vereniging van Acceptance and Commitment Therapy).

In het bedrijfsleven heb ik veel werkervaring, met name op gebied van ziektepreventie, reintegratie en outplacement.