Ahoy!

Ik word oprecht blij als ik in gesprekken merk dat mensen meer ontdekken over zichzelf; wat ze willen in het leven en ook met welke achilleshiel ze moeten leren dealen. Met warme aandacht luister ik naar hun verhaal en maak mensen bewust van de onderliggende behoeften. Mijn doel is altijd om de ander te versterken en zelf weer zo snel mogelijk aan het roer te helpen. Vandaar: Ahoy!

 


Mijn naam is Margreet Suurenbroek-ter Brugge. Ik ben psycholoog, gespecialiseerd in Arbeid- en Organisatie, Stressmanagement en Reintegratie.

 

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar altijd en daarom vind ik samenwerking met diverse disciplines waardevol voor mijn cliënten. Ik werk samen met andere professionals zoals fysiotherapeuten, huisartsen, diëtisten, haptonomen en ergotherapeuten.  

 

Naast de activiteiten als psycholoog/coach, zoals op deze website vermeld, werk ik als Praktijkondersteuner GGZ bij twee huisartspraktijken.

 

Begeleiden van ondernemers, professionals en creatieven spreekt mij erg aan. Binnen het merk Aquaterra Sieraden creëer ik zelf, als ondernemer en ontwerper, sieraden met zilver, leer of edelstenen.

 


expertise

Gevolgde opleidingen:

- Master Arbeid en Organisatiepsychologie 

- Master Stressmanagement en Re-integratie 

- ACT Acceptance & Commitment Therapy 

- EMDR Practitioner Volwassenen

 

In het bedrijfsleven heb ik werkervaring op gebied van HR, ziektepreventie, reintegratie en outplacement.  

Lid van ABCS en ABCSBeNe (Vereniging van Acceptance and Commitment Therapy).

 


CLIËNT ERVARINGEN

"Margreet is een hele fijne gesprekspartner die helpt met oplossingen en mijzelf laat nadenken hoe het zou kunnen. Ze heeft mij geleerd over de waardes van het leven en te onderzoeken wat ik daar belangrijk in vind, zodat ik dat ga ondernemen en ik blijf niet meer in angst hangen dat ik het niet kan."